Abonament Anual Nelimitat la doar 4000 lei!

Cu acest abonament aveti acces la orice ora, in orice zi, o data pe zi, in toate filialele XTZ Fitness cu doar 4000 lei pe an. Pentru a beneficia de oferta, distribuiti poza si apropiati-va la una din filialele noastre pentru a ridica abonamentul. Nu ratati sansa!

Distribuiti oferta si beneficiati acum de Abonament Anual Nelimitat cu acces in XTZ Botanica, XTZ Ciocana si XTZ Centru de la 7:00 pina la 23:00, cu doar 4000 lei!

Mentionam ca abonamentul lunar la sala costa 600 lei. Respectiv cu doar 4000 lei (valaorea a 6,7 luni) primiti abonament pentru 12 luni cu acces in toate filialele XTZ Fitness. Antrenamentele dureaza pina la 90 min., o data pe zi, la orice ora doriti conform programului de activitate a salii. Termenul de valabilitate a abonamentului este de 12 luni (plus o luna posibilitate de inghet) si incepe in ziua primului antrenament. La expirarea acestui termen, abonamentul nu mai poate fi utilizat.

Mai multe detalii privind normele generale si regulile de comportament in incinta cluburilor XTZ Fitness le puteti analiza accesind Regulamentul.

OFERTA EXPIRA

2019/01/01 23:59:59

OFERTA EXPIRA

2019/01/01 23:59:59

Pentru mai multe informații apelați-ne la tel. 068110811 / 078110811

XTZ Fitness Ciocana: bd. Mircea cel Bătrân 39

XTZ Fitness Botanica: bd. Dacia 47/6

XTZ Fitness Centru: str. Vlaicu Pârcălab 52

Email: info@xtz.md

facebook.com/XTZFitnessChisinau

instagram.com/XTZFitness

CINE SUNTEM?

Reteaua de Fitness Cluburi XTZ promoveaza un concept prin care poti obtine deconectare de la stresul zilnic, atat prin exercitii, o nutritie adecvata, dar si o socializare mai puternica. Fie ca aveti nevoie de a pierde in greutate, modelarea sau remodelarea masei musculare, reducerea stresului, pentru a va imbunatati performantele sportive, XTZ Fitness este locul in care va puteti atinge obiectivele!

Filialele noastre se extind in regiuni ca BotanicaCiocana si Centrul Chisinaului. Suprafata totala a fiecarei filiale XTZ atinge in mediu 1000 m.p. si este amplasata foarte comod atit pentru accesul cu transport public cit si privat. Salile noastre sunt dotate cu echipament pe alocuri exclusiv pe teritoriul R.M. cum ar fi marci internationale: Life Fitness, Hammer Strength, Precor, Cybex, Star Trac, SportsArt, Technogym, Matrix s.a. Raportul Pret-Calitate, idubitabil va va uimi placut. Va asteptam pe toti in vizita! 

Cluburile XTZ Fitness ofera o mare varietate de servicii si facilitati, va pune la dispozitie cel mai bun echipament de fitness precum si o echipa calificata profesional de instructori, astfel incat dumneavoastra puteti obtine rezultate maxime. Vino si petrece o parte a timpului tau liber in atmosfera placuta a cluburilor fitness XTZ, unde amabilitatea si profesionalismul personalului, calitatea serviciilor si preturile accesibile, fac din acesta alegerea perfecta.

CLIENTII NOSTRI

Reteaua de Fitness Cluburi XTZ este gazda primitoare ce nu pune accentul pe virsta, stare sociala, nationalitate, sex sau culoarea pielii. Suntem bucurosi sa va avem pe toti aproape si depunem efortul maxim pentru a va deservi calitativ si a pune nevoile Dvs. pe primul loc.

SERVICIILE NOASTRE

XTZ Fitness ofera o gama larga de servicii fitness, la inalte standarde, punind la dispozitia clientilor sai un sistem complet de imbunatatire a sanatatii, starii de bine si a rezultatelor propuse. Atmosfera eleganta si comfortabila a cluburilor, reprezinta locatia ideala in care exercitiile fizice si relaxarea devin o adevarata placere. Cluburile XTZ  promoveaza un concept de sanatate prin miscare, confort si buna dispozitie. XTZ Fitness este dotat cu un sistem complex de servicii fitness-forta, vestiare compartimentate si instructori calificati. Am ales pana si cele mai mici detalii. Dorim sa oferim confortul maxim clientilor nostri!

DOTARILE FITNESS CLUBURILOR XTZ:

 1. Sala Cardio, dotata cu peste 50 unitati de echipament cardio profesionist (benzi de alergat, biciclete orizontale si verticale, eliptice).
 2. Sala Fitness, dotata cu peste 100 unitati de echipament fitness profesionist cu cablu pentru toate grupele de muschi.
 3. Sala Forta, dotata cu aparate profesioniste cu greutati libere, seturi multiple de gantere(cauciucate rotunde, cauciucate hexagonale si cromate) de la 1 kg pina la 60kg, peste 3 tone de discuri cauciucate cu gauri, grifuri diverse si multe altele.
 4. Vestiare compartimentate pentru femei si barbati cu peste 500 dulapioare, cu dusuri si grupuri sanitare!
 5. Fitness Bar, cu bauturi fierbinti, bauturi racoritoare, cocktailuri fitness si altele.
 6. Solar vertical cu 54 lampi profesioniste pentru femei si barbati.

OFERTA EXPIRA

2019/01/01 23:59:59

CALITATE/CONFORT

 1. Zona Wifi Gratuita;
 2. Parcare;
 3. Instructori calificati;
 4. Aer conditionat;
 5. Zona de odihna;
 6. Muzica de calitate;
 7. Mediu linistit si primitor.

SIGURANTA

Accesul in Reteaua de Fitness Cluburi XTZ se face doar pe baza cardului de membru.