OFERTE SPECIALE

Abonament „Part-Time”

Aveti un program incarcat pe parcursul zilei? Doar dimineata devreme si/sau seara tirziu aveti timp liber? Atunci oferta lunara „XTZ Part-Time” este creata special pentru Dvs! (mai mult…)

Citeste mai mult

Abonament Lunar Nelimitat pentru Femei

Aceasta oferta presupune intrari NELIMITATE pentru femei pe perioada unei luni, de Luni pina Vineri intre orele 7:00–24.00, Simbata-Duminica intre orele 10:00-19:00, cu doar 390 lei. Tot ce trebuie sa faceti, e sa distribuiti oferta si sa va apropiati la una din filialele XTZ Fitness Chisinau. Va asteptam cu drag in Familia XTZ. (mai mult…)

Citeste mai mult

Oferta „Student XTZ”

Atentie! XTZ Fitness Chisinau a pregatit o oferta MEGA FENOMENALA pentru elevi si studenti! Cu doar 390 lei pe luna beneficiati de oferta „Student XTZ”, care include intrari nelimitate de la orele 7:00 pina la 24:00, de luni pina vineri, si in Weekend de la 10:00 pina la 19:00. (mai mult…)

Citeste mai mult

Solarul XTZ Chisinau

XTZ Fitness Chisinau va propune cele mai mici preturi din Chisinau la solar! Distribuiti oferta si apropiati-va la sala pentru a beneficia de cel mai bun bronz la cele mai bune preturi din Chisinau: (mai mult…)

Citeste mai mult