Confidențialitate și Securitate

Politica XTZ Fitness privind protecția datelor cu caracter personal prevede practicile noastre privind colectarea și prelucrarea acestor informații pe pagina web www.xtz.md . Prin utilizarea acestui site sau/și prin obținerea oricărui Serviciu prin intermediul acestui site, vă exprimați acordul cu privire la politica de colectare și prelucrare a datelor prevăzută aici. XTZ Fitness garantează securitatea și confidențialitatea datelor colectate și transmise prin sistemul său informatic. Informațiile personale pe care ni le furnizați le folosim pentru a finaliza cu succes tranzacțiile începute de Dvs, precum și vânzarea Serviciilor oferite de XTZ Fitness. Apelăm la aceste informații și atunci când trebuie să vă contactăm sau în cazurile când vrem sa fim pe deplin siguri că sunteți mulțumit de Serviciile noastre sau să aflăm ce putem face ca Dvs să fiți total mulțumit de Serviciile noastre. Uneori puteți să primi informații de la noi, referitoare la Serviciile noi, ofertele speciale care credem că v-ar putea interesa. Dacă doriți să nu mai primiți asemenea informații de la noi, vă rugăm, să urmați procedura de dezabonare. Datele Dvs personale vor putea fi transmise autorităților competente cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept să verifice oricare justificări în baza legii. Toate drepturile sunt rezervate. Toate materialele de pe site-ul web, inclusiv, orice documentație, conținut, text, date, grafică, imagini, interfață și alte materiale și lucrări de autor, numite în continuare Materiale, sunt protejate de dreptul de autor, fiind proprietate sau fiind licențiate de către XTZ.MD. Materialele conțin mărci comerciale, mărci de servicii și denumiri comerciale, aflate în proprietatea XTZ.MD și afiliații terți, de asemenea, pot conține nume de marcă/ brand și produse care reprezintă mărci comerciale, indicatori de servicii și denumiri comerciale deținute de proprietarii respectivi. Dacă pe site-ul web nu sunt specificate alte informații, aveți permisiunea să vizualizați, să descărcați, să utilizați Cache, să copiați și să imprimați materialele, respectând următoarele condiții:

1. Orice copie a materialelor sau a unei părți din acestea trebuie să includă notificarea privind drepturile de autor ale XTZ.MD.

2. Compania XTZ Fitness are dreptul de a revoca această permisiune în orice moment și orice utilizare a materialelor trebuie întreruptă imediat după notificarea corespunzătoare din partea companiei.