Modalitatea de achitare

1. Prețul Serviciului este indicat pe site. Nu se percep comisioane sau alte taxe suplimentare pentru oricare din modalitățile de achitare.

2. Prețul Serviciului poate fi modificat unilateral de către vânzător.

3. Metodele de achitare a Serviciilor sunt:

  • Numerar;
  • Contului PayPal;
  • Card bancar- VISA, MASTERCARD;
  • Transfer bancar.

4. În cazul achitării cu cardul veți fi direcționați automat pe pagina securizată, unde vei introduce datele cardului pentru efectuarea plății. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, în cazul în care acesta este asociat unui cont în altă monedă decât leul (MDL). Autentificarea operațiunii se efectuează de către bancă. Dacă banca are motive sa creadă că operațiunea are caracter fraudulos, ea are dreptul să refuze această operațiune. Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția Serviciului prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul Dvs. xtz.md nu păstrează nici un fel de detalii cu privire la card. Vezi Politica Datelor cu caracter personal în rubrica Confidențialitate și Securitate.

5. În cazul serviciilor pre-plătite, comanda este acceptată pentru procesare, numai după ce plata intră în contul curent al nostru. Serviciul nu poate fi rezervat la comanda, iar noi nu poate garanta disponibilitatea, specificată în momentul înregistrării comenzii.