Termeni și Condiții de Utilizare

 

Utilizarea site-ului www.xtz.md , numit în continuare, „site”, „XTZ.MD” sau „XTZ Fitness”, implică acceptarea prevederilor cuprinse în compartimentul Termeni și Condiții, Confidențialitate și securitate, Termeni Cookie, Comandă și întreruperea abonamentului și Modalitatea de achitare, prezentate în continuare. În lipsa altor prevederi exprese între Părți, acest Contract prevede drepturile și obligațiile în raporturile dintre XTZ Fitness, numită în continuare XTZ Fitness sau XTZ.MD și utilizatorii site-ului, numiți în continuare CLIENT sau CLIENȚI. Înainte de a utiliza XTZ Fitness, vă recomandăm să citiți cu atenție condițiile de utilizare. Folosind serviciile paginii web www.xtz.md, Dvs sunteți de acord cu Condițiile de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu prevederile Contractului expuse pe site, Vă rugăm, să nu folosiți site-ul www.xtz.md . xtz își rezervă dreptul de a modifica prevederile contractuale fără nici o notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune a Contractului poate fi găsită accesând compartimentele enumerate mai sus. Dacă doriți să deveniți un utilizator înregistrat/ membru XTZ.MD, să comunicați cu alți utilizatori înregistrați/ membri și să utilizați serviciile XTZ Fitness, Dvs trebuie să studiați prezentul Contract și să indicați acceptarea condițiilor în timpul înregistrării. Conținutul site-ului web și informațiile oferite, precum și datele software și infrastructura, utilizate pentru transmiterea conținutului și a informațiilor sunt proprietatea XTZ Fitness sau a afiliaților săi, furnizori și contractanți. Prin crearea unui cont, înregistrarea, accesarea și utilizarea parolei personale sunteți responsabili pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestui cont. XTZ Fitness nu este responsabil de erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site și orice activitate desfășurată sub numele de utilizator al Dvs este integral în responsabilitatea Dvs. Dacă sunteți autentificat, Dvs veți rămâne conectat la sistem atât timp până când nu efectuați ieșirea, chiar dacă închideți browserul de navigare. Pentru orice detalii sau nelămuriri, puteți să ne contactați folosind una dintre metodele prezente pe pagina de contact.

Modificarea Serviciului

 

Compania XTZ Fitness are dreptul, în orice moment sau periodic, la necesitate, să modifice, să întrerupă, temporar și/ sau permanent, Serviciul în parte sau în totalitate, cu sau fără notificare. Dvs sunteți de acord că Compania XTZ Fitness nu este răspunzătoare față de Dvs sau părți terțe pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

 

Utilizarea conținutului

 

Puteți utiliza, copia și chiar printa conținutul de pe www.xtz.md doar pentru utilizarea personală, lipsită de orice intenție de comercializare. Cu excepția celor de mai sus, conținutul xtz.md nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări. Acțiunile de mai jos nu sunt permise decât dacă se obține în prealabil o aprobare scrisă din partea xtz.md. Este interzisă utilizarea sistemelor de date informatice ale Companiei XTZ Fitness pentru distribuirea materialelor nesolicitate, cu excepție în scop legitim de partajare a informațiilor. Încălcarea Condițiilor de Utilizare și regulilor care interzic distribuirea mesajelor nesolicitate poate duce la urmărire penală și lichidarea, fără notificare, a contului Dvs de pe www.xtz.md , precum și toate informațiile și itinerariile asociate acestora. Dvs sunteți de acord să nu utilizați site-ul web pentru:

1. a încărca, posta, trimite prin e-mail sau orice altă formă de conținut a materialelor care conțin viruși de software sau orice alt cod de computer, fișiere sau programe proiectate să întrerupă, să distrugă sau să limiteze funcționalitatea software, hardware sau echipamentul de telecomunicații;

2. încărcare, postare, descărcare, trimiterea prin e-mail sau orice altă formă de punere la dispoziție a conținutului ilegal, dăunător, amenințător, abuziv, de hărțuire, defăimător, vulgar, indecent, cu lezare a demnității, încălcarea intimității, cu conținut agresiv, dubioase privind motive rasiale, etnice sau de altă natură;

3. pentru împiedicarea sau încălcarea activității Serviciului, serverelor și rețelelor, conectate la Serviciu. Compania XTZ Fitness și reprezentanții săi au dreptul să elimine orice încălcare a acestor condiții de utilizare sau orice formă a conținutului inadecvat. Dvs sunteți de acord că trebuie să evaluați și să vă asumați toată responsabilitatea pentru utilizarea oricărui conținut, inclusiv încrederea în exactitatea, integralitatea și utilitatea unui astfel de conținut.

 

Frauda

 

Orice tentativă de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe pagina web xtz.md sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul va fi considerată tentativă de fraudă și va face obiectul unei plângeri la organele competente din Republica Moldova, împotriva celor care au încercat acest lucru.

 

Publicitatea și link-urile către site-urile terțe

 

XTZ Fitness poate include legături și/ sau link-uri către alte site-uri. Faptul că site-ul conține hyperlink-uri către astfel de site-uri web și site-uri mobile nu înseamnă că Compania XTZ Fitness susține materialul postat sau anumită asociere cu administrația acestora. De asemenea, Dvs recunoașteți și sunteți de acord cu faptul că XTZ.MD nu poartă răspundere civilă sau de altă natură directă și indirectă pentru daunele și pierderile cauzate de facto sau în rezultatul utilizării sau încrederii în conținutul, bunurile sau serviciile oferite prin intermediul site-lui web sau mobile terțe.