RECENZII

RECENZIILE CLIENTILOR XTZ Fitness Chisinau

Sursa: Recenziile de pe Facebook si Google+

Maria Cojocari

XTZ Fitness – sala care are totul la MAXIM. Locul unde ma simt bine şi încrezută. Locul pe care schimb cel mai dulce somn de 7 dimineața. Este o sala de forța bine amenajată, fiind echipată cu aparate moderne şi aer condiționat. Au un staff amabil şi grijuliu, îndeosebi antrenorii care insuflă perseverență.

Nina Iordan

In sfirsit și la Ciocana ai unde sa petreci timpul eficient și sănătos. E locul unde te relaxezi placut după o zi grea de munca. Amabilitatea personalului e de 10+, ceea ce foarte rar se întâlnește in alta parte. Sunteți cei mai super!

Valeria BN

Super. Nota 10. Preturile sunt convenabile, aparatele sunt noi, sala e incapatoare, personalul e placut. Tot ce ai nevoie pentru a te antrena la maxim. RECOMAND.

Mia Walter

Atmosferă plăcută, personal amabil, antrenori calificați și dispoziție bună. Good job, guys!

Bogdan Natalia

Demult cautam o sala pe plac si la pret avantajos. Si-mi este foarte placut ca avind asa dimensiune si diversitate de aparate, e pe buzunarul fiecaruia. Rar se gasesc asa sali de forta. Sunt foarte multumita!

Maricica Ungureanu

Recomand XTZ Fitness Clubs. De la primul antrenament, m-am simtit ca acasa. Muzică perfectă și personal foarte amabil, mai ales băieții de la recepție, care mereu te întîlnesc cu bună dispoziție. O sală super bună unde poți sa te relaxezi după/înainte de o zi grea de muncă și asta pentru că au un program flexibil. Cu siguranță voi continua să o frecventez!!!

Vadim Galan

O sala de antrenamente in care nu lipseste nimic,
mereu cu dispozitie buna plec din acest loc!!!

Olesea Mihaila

Am ales XTZ Fitness dupa criteriile:
1. Are un program foarte larg (se deschide la ora 07.00 si se inchide la 24.00);
2. Dotari – cu aparatura noua de ultima generatie, atat cu zona cardio cat si pe zona de forta;
3. Ambianta – instructorii sunt receptivi, te ajuta sa faci antrenament corect;
4. Vestiare atat pentru barbati cat si pentru fete cu mobilier modern si cu dusuri;
5. Este bar (ceai, cafea, apa );
6. Si nu in ultimul rand – PRETUL ACCEPTABIL

Cornel Slanina

Sala de forta enorma, cu toate tipurile de aparate necesare si pe gustul fiecaruia. Antrenorii si baietii de la receptie amabili si gata sa-ti sara in ajutor daca este nevoie. Multumit. Totul la nivel!

Dumitru Olaru

În fiecare săptămână, de cîte ori am ocazia, vin la X.T.Z. cu multa motivatie. În primul rând, aparatele sunt multe şi variate, de bună calitate şi bine întreținute, iar asta e cel mai important aspect pentru o sală care se respectă. Atmosfera este super, muzica la fel. Antrenorii sunt pozitivi mereu şi amabili, oricînd gata să te ajute cu un sfat şi te fac să revii cu drag. Multumesc Eduard pentru răbdare și sfaturi.

Gabriela Ureche

Vreau sa spun ca XTZ este anume acel loc unde te poti lupta cu tine insuti, capeti incredere in sine, te face sa fii mai puternic din toate punctele de vedere. Este locul unde esti TU, locul unde nimeni nu te discuta si nu te pune la un nivel mai jos. Este o zona superba. Recomand tuturor. Sunt multumita de serviciile XTZ Fitness.

Andrei Lungu

Vreau să vă spun că la XTZ sloganul nu este doar un truc publicitar, ei lucrează din greu pentru a transforma aceste cuvinte în viață. La toate se mai adună și propagarea modului sănătos de viață și sportului în rîndul tinerilor. Mulți vor spune de unde știu toate aceste lucruri.
Eu sunt membrul unei organizații studențești și fiind în căutare de sponsori am făcut un parteneriat cu ei. Astfel mai mulți tineri au primit cadouri sub formă de abonamente în valoare de peste 20000 lei, eu am înțeles că pentru această sală venitul nu e principal, ei doresc ca lumea să facă sport.
Sunteți o sală minunată, nu doar pentru că aveți condiții excelente, dar și pentru atitudinea specială față de clienți și parteneri. Multe succese în continuare. :)

Nina Dolghier

XTZ Telecentru- cel mai perfect loc pentru a-ți încărca bateriile pentru o bună perioadă! Cea mai potrivită sală pentru a te retrage în lumea ta, a te relaxa sufletește și a scoate stresul! O echipă de băieți amabili și serioși, curățenie, bună dispoziție, bunăvoință, deservire ireproșabilă. O largă gamă de echipamente accesibile pentru toate vîrstele, abonamente cu oferte-variate și program comod pentru fiecare doritor, prețuri super-accesibile. Am „prins” abonament lunar zilnic cu program flexibil și la preț chiar bun. Vin cînd vreau, mă ocup cît îmi poftește inima, la cite aparate le cuprind, îndrumată și corectată de antrenori și chiar de alți abonați. La XTZ Telecentru e ca și o familie! La final fac un duș, savurez o cafea super de gustoasă și plec. Dar aștepț cu nerăbdare revenirea de mine. Aici am simțit cum mi se schimbă pulsul vieții-mai ușoară, mai energică, mai veselă, mai pozitivă, mai multă satisfacție, mai dornică de viață. Recomand XTZ Telecentru pentru a face un corp frumos și satisfacție sufletească! XTZ TELECENTRU- UN ADEVĂRAT IZVOR DE PUTERE!

Alina Iordachescu

Jumătate de an în XTZ – nu înseamnă timp pierdut, ci mușchi, mușchi și iar mușchi. Atmosferă e Bună. :) Ne place la toată familia! :)

Tatiana Pascal

Pentru cei ce vor sa intre in lumea frumoasa a sportului e locul perfect. Aici vei găsi oameni profesioniști dedicați vocației, abordare individuală si anturaj plăcut. E un loc unde oricine isi va găsi ocupatie, de la începători pana la cei mai inraiti sportivi.

Danna Saca

Cea mai buna sala si cei mai buni si minunati oameni care lucreaza acolo <3 Si nu am scris asta pentru o cafea ...dar pentru ca chiar am dorit sa imi expun parerea :3

Dragos Chirita

Am ramas placut surprins sa vad ca totusi exista si un mic cult al sportului in orasul asta. Vin oameni de toate varstele si de toate soiurile. Intalnesti mai toate tipologiile la aceasta sala, si asta e imbucurator.

Lilia Strîmbanu

Un loc unde poți spune cu adevărat că te simți ca acasă și unde îți întărești nu doar corpul, dar și sufleltul. Oameni minunați și binevoitori.